Program


GIGI - Tavaszi koncert

GIGI - Tavaszi koncert

Radics Gigi mindössze 15 évesen nyert egy tehetségkutató versenyen. Az ifjú énekesnőből egy csapásra az egyik legnépszerűbb magyar női előadó vált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 2. vasárnap, 19:30

Még 18 éves kora előtt számos rangos magyar zenei díjra jelölték (Fonogram, Comet, Bravo Otto), illetve többször el is nyerte azokat. Ezzel együtt számos nemzetközi koncert és fesztivál meghívás következett.

2012-ben Quincy Jones meghívására a híres Montreux-i Jazz Fesztiválon, 2013-ban az olasz Auditorium di Milano hangversenytermében, 2015- ben pedig a Bécsi Állami Operaházban lépett fel. Volt meghívott előadó Genfben a Világgazdasági Fórumon, illetve 2015 októberében New York-i Carnegie Hall-ban is osztatlan siker koronázta “Voices of Change” előadását a Havasi Symphonic koncert keretében. Szintén 2015-ben az “István a király” rockoperában osztották rá Réka szerepét.

Gigi idén április 2-án ezúttal Budapesten, a MOM Kulturális Központban ad egész estés koncertet. Az est vendége Caramel lesz, így a közönség együtt láthatja színpadon Magyarország alighanem legjobb női és férfi hangját.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!