Program


Gidon Kremer 70.  Bach / Sibelius / Philip Glass ( Concerto Budapest & Kremerata Baltica )

Gidon Kremer 70. Bach / Sibelius / Philip Glass ( Concerto Budapest & Kremerata Baltica )

Május 19.-én lesz a koncert április helyett.
Összeszokott nemzetközi sztárcsapat hajt fejet a legenda előtt, személyesen, a nagy művész társaságában és közreműködésével: Gidon Kremer 70 éves. A lett hegedűművész David Ojsztrah tanítványaként indult, és közel fél évszázada tündöklő állócsillaga már a világ komolyzenei életének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 19. péntek, 19:30

Végigturnézta a világot, nagy szerencsénkre hazánkban is sokszor járt, s a Concerto Budapesttel számos koncertet adott, mindig csodálatos élményt okozva. Szerénysége, figyelme és alázata egészen különleges módon ellenpontozza szakmai rangját és játékának leírhatatlan kifinomultságát.
Giedrė Dirvanauskaite litván csellistával (aki az általa vezetett – ám Kremer által alapított – Kremerata Baltica kamarazenekarral érkezik) ugyanúgy sokadszor lép színpadra, mint ahogyan a világhírű Keller Andrással is, aki hegedűművészként és dirigensként is megmutatja magát ezen az exkluzív születésnapon. A program hatalmas ívet ír le, három évszázad muzsikáját öleli át: Bachtól Sibeliuson át egészen Philip Glassig. A kortárs zene megjelenése sem meglepő, hiszen Kremer mindig is oroszlánrészt vállalt kevésbé ismert kompozíciók bemutatásában, népszerűsítésében.

Műsor:

Bach: Kettősverseny hegedűre, d-moll (BWV 1043)
Sibelius: Hegedűverseny, d-moll (op.47)
Philip Glass: Kettősverseny hegedűre és csellóra

Közreműködik: Gidon Kremer hegedű, Giedre Dirvanauskaite cselló, Keller András hegedű, Kremerata Baltica

Vezényel: Keller András

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!