Program


Gandharvák Uplifting classical koncert

Gandharvák Uplifting classical koncert

Az Uplifting Classical különlegessége és középpontja a korok, stílusok és népek zenéin átívelő, felemelő zeneélmény. Ehhez csatlakozik új hangzásvilágot létrehozó egyedi hangszerelése és apparátusa.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 12. vasárnap, 18:30

Színgazdagság, derű, virtuozitás és lendület; elmélyedés, egyszerűség és szépség egyaránt jellemzi. Szerzői és előadói sokoldalúságát megmutatva hagyományos és modern egységét valósítja meg hídzeneként. Létrehozója a mitológiai égi zenészek nevét viselő Gandharvák.

A legújabb szerzemények, meglepetések és dobszólók, valamint a legnépszerűbb uplifting slágerek és filmzenék egyaránt hallhatók lesznek a koncerten.

„Hiánypótló, megnyitja a távlatokat modern és régi, könnyű, komoly és népzene között.”

Ajánlatunk


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!