Program


FENYŐ MIKLÓS 70. születésnapi koncert és gálaműsor

FENYŐ MIKLÓS 70. születésnapi koncert és gálaműsor

Fenyő Jubileum 2017

2017-ben Fenyő Miklós betölti 70. életévét, ennek ünnepléseként egy születésnapi koncertet és gálaműsort tart, Fenyő Jubileum 2017 címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 12. vasárnap, 19:00

Idén a 70 éves Fenyő Miklós - bár a szokásjog szerint nem az ünnepelt szokott ajándékot adni - egy születésnapi koncerttel és gálaműsorral ajándékozza meg mindig hű és hálás rajongótáborát, közönségét, március 12-én a Budapest Kongresszusi Központban.

Fenyő Miklós a rock and roll élet hazai királya, több évtizedes pályafutása során, megszámlálhatatlan sok koncertet adott már, de ez a koncert és gálaműsor valószínűleg az egyik legemlékezetesebb előadása lesz. Nemcsak, hogy előadás napja pont Miklós születésnapjára esik, de ez a koncert azon ritka koncertek közé fog tartozni, amely során egy olyan esszenciát hallhat a közönség Miklós több száz nagysikerű slágeréből, amely nem csak a legnépszerűbb dalokat fogja tartalmazni, hanem olyan dalokat is amelyeket ritkán ad elő a Művész.

A gálaműsorban a következő vendégművészek is fellépnek: Baby Gabi, Dolly, Fenyő Dió, Kiss Tünde, Szandi, Fenyő Dáci, Fenyő Iván, Forgács Péter, Miller Zoltán, Novai Gábor.

FONTOS FELHÍVÁS VENDÉGEINK RÉSZÉRE!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Budapest Kongresszusi Központ előtti parkoló (Jagelló út 1-3. önkormányzat tulajdonában és üzemeltetésében álló terület) megújul! A fejlesztés ideje alatt, 2017. február 1-től várhatóan 2017. április végéig az említett területre a behajtás nem lehetséges.

Parkolási lehetőségekről itt tájékozódhat.

Javasoljuk a BKK járműveinek használatát, vagy a MOM Park vasárnap ingyenes parkolóját!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!