Program


Ez az a nap! bemutatja: NEXT LEVEL WORSHIP NIGHT - Hillsong YOUNG & FREE

Ez az a nap! bemutatja: NEXT LEVEL WORSHIP NIGHT - Hillsong YOUNG & FREE

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 19:00

Az Ez az a nap! bemutatja: NEXT LEVEL WORSHIP NIGHT

 

Először Magyarországon az ausztrál Hillsong YOUNG & FREE!

2017. október 21-énhazánkba érkezik, hogy egy fantasztikus koncertben legyen részünk. Most először járnak a közép-európai régióban és Magyarországra is ellátogatnak,hogy legújabb lemezüket - Youth Revival - bemutassák.

Az estnek a Budapest Aréna ad otthont. A Young & Free 2012-ben alakult a Hillsong Gyülekezet egyik dicsőítő csapataként. Hatalmas sikernek örvendett a fiatalok és fiatal felnőttek körében ez az egyedülálló és friss zenei stílus. Első albumuk, We Are Young and Free címmel adták ki.

Az album megjelenést követően első helyen szerepelt az amerikai toplistákon. Az elmúlt években további nagysikerű kislemeze jelentek meg, a This Is Living (2015), amely ismételten a legkedveltebb lemez lett a Billboard toplistáján. A Youth Revival (2016) lemezük a kiadás évében Grammy Díjra is jelölve lett, mint Legjobb Jelenkori Keresztény Zenei Album. Vajon minek köszönhető ez a hatalmas népszerűség? Kétségtelen, hogy minőségi zenét készítenek és az is biztos, hogy dalaik fülbemászóak és énekelhetőek. Akár régóta kedveled őket, akár még csak most ismerkedsz velük, garantáljuk, hogy életre szóló élményben lesz részed, ha eljössz a Budapest Arénába. Bővebb információ a www.ezazanap.hu oldalon.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!