Program


Esti Kornél / MR Akusztik a Müpából

Esti Kornél / MR Akusztik a Müpából

Az Esti Kornél a hazai alternatív könnyűzenei színtér egyik legfontosabb zenekara. A Müpában a rá jellemző keményebb megszólalást félretéve, jól ismert dalait új zenei világba helyezi, amelybe belefér a kamarakórus, a cselló vagy akár a színház is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 30. csütörtök, 20:00

A zenekar, amelyet mezőtúri gimnazisták alapítottak 2006-ban, négy nagylemezt, számos emlékezetes klub- és fesztiválkoncertet tudhat maga mögött. A tagok átlagéletkora ennek ellenére alig éri el a huszonöt évet. Az olyan nemzedéki slágerek, mint a Rohadt eső vagy a Boldogság, te kurva örökre beégtek a huszonévesek fejébe. Ennek köszönhetően a zenekar egyre növekvő számú közönségével együtt válik évről évre érettebbé és komolyabbá.
A Müpába az Esti Kornél még soha nem hallott, akusztikus műsorral érkezik. Esti Kornél utazása ez egy olyan világba, amely ismeretlen, mégis nagyon ismerős. Egy ilyen zenei utazás során szerencsés esetben mindig kiderül, hogy végeredményben a dal a fontos, és legfőképpen az, ami a dalok mögött rejtőzik: az a tér, az a furcsa szövetű valóság, amelyben a dalok születnek. Kosztolányi novelláinak hősét a világra nyitott, szabadságszerető, értékeihez ragaszkodó kalandorként ismerhettük meg. Az Esti Kornél zenekar ugyanilyen.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

musical két részben

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!