Program


ElőadáSOKK - Al Ghaoui Hesna - Bátran élni

ElőadáSOKK - Al Ghaoui Hesna - Bátran élni

Bátran élni, bátran félni – Al Ghaoui Hesna újságíró, riporter előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 18:30

Vajon miért félünk annyira a félelemtől? Hogyan tud hajtóerővé válni ez az érzés? És mikor hozza ki a legjobb vagy éppen a legrosszabb oldalunkat?
Al Ghaoui Hesna Prima Primissima díjas újságíró, televíziós riporter az elmúlt tizenöt évben több mint húsz országból, köztük számos háborús terepről tudósított, ahol megdöbbenve figyelte meg a félelem pszichés és fizikai hatását, nemcsak a rettegő lakosságon, hanem a katonákon, a többi újságírón és saját magán is. Elkezdett alaposabban foglalkozni a témával, kutatókat keresett fel, hogy megtudja, mi történik az agyunkban, az izmainkban, amikor félünk, és világhírű szociálpszichológusokat kérdezett arról, hogyan vehetjük észre, ha a félelem alattomosan elkezdi irányítani a szokásainkat, viselkedésünket.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!