Program


Demjén Ferenc koncert

Demjén Ferenc koncert

Jegytípusok:

- 4500 Ft

- 4900 Ft

- 5900 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 20:30

 
Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb és legtermékenyebb szerzője, szövegírója, előadója, a Tűzkerék, Dogs, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja.

A nevével fémjelzett albumok eladása - amelyen valamilyen formában közreműködött - megközelítőleg 7 millióra tehető. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Kossuth-díjas művész. Munkássága generációkon átívelő, koncertjein minden korosztály megtalálható és együtt énekli életművének legkedveltebb slágereit.

Esőnap információk:

Rossz időjárás esetén a koncert megtartásáról közleményt adunk ki Demjén Ferenc hivatalos Facebook oldalán!

A közlemény a koncert napján, legkésőbb 17:00 óráig nyilvánosságra kerül, valamint a jegyen található infóvonalon is lehet tájékoztatást kérni. A koncert elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra is érvényesek, melynek időpontja 2017. augusztus 23. szerda. Rossz idő esetén a megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban. Amennyiben az elmaradt koncert az esőnapon is lemondásra kerül, közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásával kapcsolatban is.

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!