Program


Csongor és Tünde

Csongor és Tünde

Egy drámai mű, amely megszegi a műnem szinte összes szabályát…
Romantikus költői vízió, amely mégis zsúfolásig tele eseménnyel, valódi élethelyzettel, humorral…
Gazdag filozófiai tartalom, amely természetes módon keveredik hétköznapi és groteszk elemekkel…

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 14. csütörtök, 19:00

Csongor keresi, kutatja Tündét, a földre leszállt, majd Mirígy, a boszorkány miatt innen elmenekülni kényszerült tündérlányt, akibe szerelmes, és aki – valamikor – az övé lett. Így foglalható össze röviden a játék cselekménye.

A Csongor és Tünde a keresések színjátéka: a fiatalok helyüket igyekeznek megtalálni a világban, utakra lelnek, amelyekről még nem tudhatják, hová vezetnek, a világ által felkínált lehetőségekről ki kell deríteniük, azok számukra valók-e. Summa summárum: mindenki a boldogságot keresi. Ez az őrült kutakodás fantasztikus gondolati gazdagsággal, csodálatos költői nyelven bontakozik ki Vörösmarty színjátékában.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!