Program


Csillagóra Évadzáró Gálaest

Csillagóra Évadzáró Gálaest

Csillagóra évadzáró gálaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 22. hétfő, 19:00

Helye kell legyen egy nagyszabású gálának, amely a több száz előadást, eseményt soroló évad legjobb pillanatait szemlézi. A legnagyobb sikerek, a legsikeresebb nagyságok és a legígéretesebb fiatalok lépnek itt színpadra, és átadjuk kitüntetéseinket is: kiderül, ki birtokolja a következő évadban a három kamaraénekesi és az egyetlen Étoile (csillag) címet, valamint az Opera Kamaraművésze kitüntetést, amelyet egy zenekari muzsikus kaphat. A nézőtéren az Opera művészei és munkatársai, valamint legkedvesebb nézői foglalnak helyet. A helyszíneken az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai gyűjtenek a magyarországi katasztrófák áldozatainak megsegítésére. Tavaly épp e gálaesttel búcsúztunk el hosszú hónapokra az Operaháztól, amely most, a korszerűsítése után ad otthont a következő gálának.

Házigazda: Ókovács Szilveszter főigazgató
Vezényel: Kocsár Balázs főzeneigazgató
Koreográfus: Solymosi Tamás balettigazgató
Rendező: Anger Ferenc művészeti igazgató
Partnerünk: Ökumenikus Segélyszervezet

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!