Program


Cserne Klára: NYELV és LÉLEK - Átváltozó Egyesület, Dinamó Budapest

Cserne Klára: NYELV és LÉLEK - Átváltozó Egyesület, Dinamó Budapest

CSERNE KLÁRA - az interaktív játékok, a formabontó szabadtéri műsorok és a váratlan fordulatok igen nagy szakértője. Legújabb meglepetés, hogy idén egy egész estés, hagyományos színházi előadással, egy történelmi vígjátékkal, egy kosztümös bohózattal jelentkezik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 20:00

A NYELV és LÉLEK Ferenczi Sándorról, egy különleges magyar tudósról szól. Legfontosabb találmánya: az empátia és a szeretet elhelyezése a pszichológia tudományos eszköztárában. Életművének színpadi feldolgozása által azt remélem, hogy az empátia és a szeretet a színházi munka professzionális eszköztárának is önálló és egyenjogú részévé válhat.
Egy másik hiányt is érint ez az előadás: alig léteznek nőkről szóló történetek, a nők történeteiről szóló színdarabok - mivel a színdarabokat legnagyobbrészt férfiak írják, közismert, általában férfiakról szóló történetek alapján. (Majdnem ebbe a hibába estem én is Ferenczi Sándorral, e történelmi férfival.)
Ferenczi Sándort és személyes mesterét, Sigmund Freudot női páciensek, majd gyógyulásuk után női tanítványok vették körül. Ők a pszichoanalízis történetének mellékszereplői - a NYELV és LÉLEK című előadás főszereplői.

Szereplők:
Emma Ö - Szabó Veronika
Éneklő koldus - Paizs Miklós Sickratman
Ferenczi Sándor - Rácz Lőrinc
Fikusz Benjamin - Bősze Ádám
Gonosz Professzor - Terhes Sándor
Régi ismerős – Cserne Klára
Produkciós partnerek: Átváltozó Egyesület, Arté Kft., MOME Doktori Iskola, Artus Stúdió
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

elkafkásodás két részben

zenés átirat két részben

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!