Program


Csalog Gábor Vasárnap 1.

Csalog Gábor Vasárnap 1.

Közreműködik: Csalog Gábor – zongora; Stark János Mátyás – hegedű; Varga István – cselló

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 18:00

Műsor:

Joseph Haydn: C-dúr trió Hob.XV:27
Kurtág György: Játékok - részletek, újabb darabok
Franz Schubert: Két impromptu az op.90-es sorozatból
Franz Schubert: H-dúr szonáta D.575

„Joseph Haydn zenéjének nagyságát csak mostanában kezdtem felismerni.
Új sorozatom minden műsora az ő zenéjével kezdődik. Ritkán hallható utolsó három londoni triójában a Zeneakadémia néhány kiemelkedő, vagy épp már diplomázott hegedűse csatlakozik hozzám és zenésztársamhoz, Varga Istvánhoz.
A koncertek befejező zongoraműveit pedig Schubert kimeríthetetlen életművéből válogattam. A két klasszikus között Bartók és Kurtág György zenéje szólal meg - utóbbitól jórészt még nem bemutatott vagy ritkán hallható darabok, a Játékok sorozat utóbbi éveinek terméséből.
Számomra mindig ünnepi alkalom énekessel dolgozni – Baráth Emőke klasszisa még emelheti az alkalom különlegességét.
Az utolsó koncerten saját új műveim közül hármat is bemutatunk. A hangverseny második felében pedig olyan zenész, Kemenes András lesz a partnerem, aki Schubert négykezes műveinek legavatottabb mestere.”

Csalog Gábor

 

Ajánlatunk


musical két részben

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!