Program


Dal és lira - a magyar irodalom gyöngyszemei megzenésitve

Dal és lira - a magyar irodalom gyöngyszemei megzenésitve

Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter költészetnapi vers-zene koncertje. Magyar költők (Weöres Sándor, Radnóti Miklós, Ady Endre, József Attila, Bari Károly, Ágh István, Gárdonyi Géza stb.) verseinek megzenésített előadása a népzene, a világzene és a dzsessz segítségével.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 10. kedd, 18:30

Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter munkásságát saját szerzemények, népdalátiratok és versmegzenésítések mellett színházi és táncszínházi produkciók létrehozása jellemzi.
A szerzőpáros alapította a lüktető és érzelemgazdag világzenét játszó, három lemezt megjelentetett NeoFolk zenekart.
Szereztek már zenét a pécsi, egri és soproni színháznak és táncolt zenéjükre a Magyar Állami Népi Együttes is.
Az utóbbi években a szomszédos országok mellett Németországban, Olaszországban, Svédországban, Lengyelországban és Bosznia-Hercegovinában voltak fellépéseik.
A közelmúltban jelent meg Judit első szólólemeze Énekek Éneke címmel, mely Ószövetségi szövegek alapján írt etno-jazz elemekkel átszőtt világzenei anyag.
A Magyar Írószövetség és a Magyar Napló Kiadó által 2017 márciusában rendezett ”versmegzenésítők és énekmondók kárpát-medencei versenyét” a Bonyár-Hűvösvölgyi páros nyerte el.

Bonyár Judit-ének, cselló,tilinkó
Hűvösvölgyi Péter-gitárok, mandolin, bouzuki, cümbüs




Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!