Program


Boldoczki Gábor és a PKF - Prague Philharmonia. Bohemian Rhapsody

Boldoczki Gábor és a PKF - Prague Philharmonia. Bohemian Rhapsody

A Prágai Filharmónia – Pražská komorní filharmonie, azaz PKF – két évtizedes múltra tekint vissza, 1994-ben Jiří Bělohlávek kezdeményezésére jött létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 1. péntek, 19:30

A világhírű dirigens 2005 óta az együttes tiszteletbeli karmestere, jelenlegi vezetője a Dallasi Opera zeneigazgatója, a francia Emmanuel Villaume. Az együttes 2016 őszén három nagyszerű szólistát hívott meg a prágai Rudolfinumban tartott koncertjére, a fagottos Milan Turkovičot karmesternek, két világhírű trombitavirtuózt, Szergej Nakarjakovot és Boldoczki Gábort pedig szólistának. A trombitás gála egyik műsorszáma egy 18. századi cseh komponista, Jan Křtitel Jiří Neruda trombitaversenye volt. Jellegzetes cseh zenészpálya Nerudáé. Kiváló zenei képzésben részesült, fényes zenei karrier futott be külföldön, melynek csúcsa a drezdai udvari zenekar koncertmesteri pozíciója volt. A számos szimfóniát és versenyművet komponáló Neruda legismertebb, legtöbbet játszott darabja az a pompás trombitakoncert, mellyel Boldoczki Gábor a Zeneakadémia közönséget is elkápráztatja majd.

Műsor:

Neruda, Smetana és Janáček művei

Boldoczki Gábor (trombita)Prague Philharmonia

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

elkafkásodás két részben

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!