Program


Bogármuzsika / interaktív gyermekkoncert

Bogármuzsika / interaktív gyermekkoncert

Az elsősorban gyermeknek szóló, világzenét játszó Bogár Muzsika zenekar egyedülállónak számít a hazai zenei palettán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 15. szerda, 19:00

Aktuális felállásuk létrejöttét Pintér Mónika zenepedagógus évtizedes múltra visszatekintő zenés-mondókás foglalkozásai ihlették. Koncertjeiken kezdetek óta a zene központúság, a kicsik számára elérhető nyelvezet használata volt a legfontosabb szempont. A Bogár Muzsika zenekar munkája során több elismert művésszel dolgozott együtt. Nagy Bandó András megzenésített költeményei mellett Cakó Ferenc zseniális homok animációi is gazdagították a Fonogram Díjra jelölt zenekar munkáit. Interaktív előadásaikon gondosan meghangszerelt saját szerzeményeiket és közismert gyermek dalokat adnak elő.
A zenekar nevével (Bogár Muzsika) azonos címet viselő első lemezt 2011-ben Fonogram Díjra jelölték. Második -Mese a picike szentjánosbogárról- című albumuk 2016. évi bemutatása után új országos koncert sorozatba fogtak “Zenebonás Barangolás” címmel.
A “Zenebonás Barangolás” koncert sorozat térbeli és időbeli utazást kínál a gyermekek számára egy interaktív előadás keretein belül.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!