Program


Bertrand de Billy és az Orchestre de Chambre de Lausanne – A BTF nyitókoncertje / BTF 2017

Bertrand de Billy és az Orchestre de Chambre de Lausanne – A BTF nyitókoncertje / BTF 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 31. péntek, 19:30

Ravel: Couperin sírja – Le tombeau de Couperin

Ravel: G-dúr zongoraverseny

szünet

Haydn: D-dúr („London”) szimfónia, Hob. I:104

 

Közreműködik: Pascal Rogé – zongora

A Lausanne-i Kamarazenekar az egyik legelismertebb együttes, 1942-es alapítása óta a zenekar a legnagyobb karmesterekkel és szólistákkal koncertezett. Olyan legendás muzsikusok léptek fel velük, mint Clara Haskil, Alfred Cortot, Walter Gieseking vagy Edwin Fischer, s hangversenyeiken napjaink legfényesebb csillagai is szívesen működnek közre.

A Lausanne-i Kamarazenekar minden stílusra nyitott együttes, egyedi hangzását és választékos játékstílusát – Günter Wandtól Charles Dutoit-ig, Paul Hindemithtől Ton Koopmanig, Jeffrey Tate-től a zenekar jelenlegi vezető vendégkarmesteréig, Bertrand de Billyig – karizmatikus dirigensek formálták. A Tavaszi Fesztiválra a francia zenének elkötelezett briliáns zongoraművésszel, Pascal Rogéval érkeznek.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!