Program


Bartók 135 – születésének 135., halálának 70. | évfordulója kapcsán

Bartók 135 – születésének 135., halálának 70. | évfordulója kapcsán

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége – születésének 135., halálának 70. évfordulója kapcsán – nagyszabású programsorozattal kívánja népszerűsíteni Bartók Béla, zeneszerzőt, zongoraművészt, népzenekutatót életpályájának és műveinek az ifjúság tágabb körben való megismertetésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 27. hétfő, 18:30

A három sorozat – vetélkedő, képzőművészeti pályázat, „Bartók Maraton” – záróeseményeként kerül megrendezésre a vetélkedő döntője; a képzőművészeti pályázat díjazottjainak műveiből rendezett kiállítás és a hangverseny.

A koncert keresztmetszetet ad a zeneiskolai oktatásban használt Bartók művekből és átiratokból. A szólisták mellett többek között színpadra lépnek a Solti György Zeneiskola Vonószenekara és Kórusa, a Weiner Leó Zeneiskola Fúvószenekara, a Marczibányi téri Kodály Iskola Leánykara, valamint a Békéscsabai Hétpróbás Néptánciskola táncosai is.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció díja 200 Ft.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!