Program


Balogh Tamás Quartet feat. Nagy Lili - Jazz itt!

Balogh Tamás Quartet feat. Nagy Lili - Jazz itt!

Alig múlt húsz éves Balogh Tamás, de már közel tíz éve intenzíven zenél, jelenleg Binder Károly növendéke a Zeneakadémia Jazz Tanszékén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 1. szombat, 19:00

A kistarcsai zeneiskolában a dob volt az első hangszere, ám hamarosan ráébredt, hogy erőteljesebben vonzza a zongora és a zeneszerzés. Tizennyolc éves volt, amikor 2011-ben, kétévnyi zongorázás után zenekarával megnyerte a Marosvásárhelyi Nemzetközi Jazz Versenyt, és a legjobb szólista díját is megkapta. Egy évvel később a Magyar Jazz Szövetség által rendezett zeneszerző és hangszerelő versenyen „Bomboloni Blues” című száma a „Legjobb combo hangszerelés” díját kapta meg, 2013 őszén pedig megnyerte a rangos, Vukán György által alapított Creative Art díjat. 2013 novemberében felléphetett a Vukán György tiszteletére rendezett Last Message koncerten a Művészetek Palotájában, ahol idén januárban mesterével, Binder Károllyal is játszott. Zenekarában, a Balogh Tamás Quartetben Hidász Tamás dobol, aki 2013-ban a Marosvásárhelyi Jazzfesztivál legjobb dobosa címét nyerte el; Fonay Tibor hódmezővásárhelyi születésű bőgős pedig 2014-ben Junior Prima díjban részesült. Az együtteshez most a dalszerzőként és dalszövegíróként is aktív Nagy Lili csatlakozik, aki másodéves hallgató a Kodolányi János Főiskola előadóművészet-jazz ének szakán, s 2016 márciusában elnyerte a legjobb énekesnek járó díjat egy Romániában rendezett Nemzetközi Jazzfesztiválon.

Balogh Tamás Quartet: Balogh Tamás (zongora, billentyűk); Ludányi Tamás (szaxofon); Fónay Tibi (basszusgitár); Hidász Tamás (dob)Vendég: Nagy Lili (ének)

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!