Program


Balog József zongoraestje

Balog József zongoraestje

„Ha van valaki, akire pontosan talál a Zeneakadémia zongora-szólóestekből összeállított koncertsorozatának címe: A fekete-fehér színei, akkor Balog József biztosan közéjük tartozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 7. szerda, 19:00



Lajtha:
    Egy levélféle magamról (Des écrits d’un musicien)
Lajtha:
    Hat zongoradarab, op. 14 – Scherzo
Eötvös Péter:
    Erdenklavier-Himmelklavier Nr. 2. („In memoriam Luciano Berio”)
Kadosa:
    Tíz bagatell (részletek)
Vajda Gergely:
    Void
Kurtág György:
    Játékok (részletek)
Sári József:
    Pillanatképek (részletek)
Bánkövi Gyula:
    Corale – in memoriam Luciano Berio
Jeney Zoltán:
    Kalah
SZÜNET
Vidovszky László:
    Schroeder halála

„Ha van valaki, akire pontosan talál a Zeneakadémia zongora-szólóestekből összeállított koncertsorozatának címe: A fekete-fehér színei, akkor Balog József biztosan közéjük tartozik. Az ő művészetét valóban a legjobb értelemben vett színesség, vagy mondjuk még szebben: szín- és árnyalatgazdagság jellemzi, mégpedig, mintegy fraktálszerűen, a legkülönbözőbb szinteken, az egyes hang artikulációjától a repertoár megválasztásáig.” 2016. novemberi szólóestje után így írt a kritika a zongoraművészről, aki ezúttal a 20. századi és kortárs magyar repertoárból állított össze egy kivételes programot. Balog József, akire Kocsis Zoltán is generációja egyik legtehetségesebb zongoristájaként tekintett, hihetetlen alázattal dolgozik azon, hogy a közönség felfedezze és értse a kortárs zene és a korábbi korok stílusai közti kölcsönhatásokat. Februári szólóestjén Latjha László, Eötvös Péter, Kadosa Pál, Vajda Gergely, Kurtág György, Sári József és Bánkövi Gyula művei mellett a 20. századi magyar zene egyik legikonikusabb alkotását, Vidovszky László Schroeder halála című kompozícióját is megszólaltatja.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!