Program


Balázs Elemér Group: Sounds of Diversity / BTF 2018
2

Balázs Elemér Group: Sounds of Diversity / BTF 2018

Balázs Elemér Magyarország egyik legkeresettebb jazzdobosa és zenésze. Számos formációban játszik, saját zenekarát 2000-ben alapította meg. A Balázs Elemér Group ma már az egyik legnépszerűbb hazai jazzegyüttes.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 18. szerda, 20:00

A számos díjat elnyerő együttes legújabb, kilencedik lemeze a Sounds of Diversity. A cím egyértelműen utal arra, hogy a korongon hallható, közös ötletekből és saját szerzeményekből álló dallamos melódiák az egyes tagok jellegzetes zenei világának egyedi, különleges és széles rétegeket megszólítani képes fúziója.

A legújabb anyagot hallgatva is úgy érezheti a közönség, hogy dalról dalra utazza körbe a világot, Erdélytől kezdve egészen Brazíliáig. Elmélyült és igényes zenéjük garancia az igazi repülésre.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!