Program


Babel Sound - A FÖLD HANGJAI - Falusi Mariann és Horgas Eszter

Babel Sound - A FÖLD HANGJAI - Falusi Mariann és Horgas Eszter

Két egészen különböző személyiségű díva – a nemzetközi hírű fuvolaművész, Horgas Eszter és a magyar jazz öblös hangú énekesnője, Falusi Mariann estje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 20. csütörtök, 20:30

Külön-külön már sokszor hallhatta őket a közönség, egészen különböző produkciókkal, nagy sikerekkel. Ezúttal azonban közösen készülnek. A Föld hangjai című bemutatójukkal.

Filmszínházi körülmények között, a két művész, kétféle női erő és az őket körülvevő zenekar Földünk hangjait,képeit szövik össze egy estté. Ezer hangszínnel, hangszerrel, a műfajok különböző nyelvén mondják el saját benyomásukat a világról jól ismert melódiákon, és saját szerzeményeiken keresztül. Az érzéki, a harsány, a meghitt, a fájdalmas, az örömteli mind jelen lesznek, ahogy azt ők, a művészek a világ hangjain keresztül látják, hallják.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!