Program


Babakoncert - Közreműködnek a Liszt Akadémia hallgatói
3

Babakoncert - Közreműködnek a Liszt Akadémia hallgatói

Közreműködnek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói

Életünk első, meghatározó zenei élményei az anyaméhben érnek bennünket. A csecsemő még ki sem nyitja a szemét, amikor már ösztönösen reagál a muzsikára. Érzelmi fejlődésünk, a világgal való ismerkedésünk nélkülözhetetlen elemét alkotják azok a hatások, amelyeket a zene gyakorol…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 11. hétfő, 11:30

A zenehallgatást tehát nem lehet elég korán kezdeni. Ezért határozták el a program szerkesztői, hogy a Művészetek Palotája falai között lehetőséget kínálnak 0–12 hónapos gyerekeknek és szüleiknek az élő klasszikus zenével való kötetlen találkozásra. A kicsik a speciálisan számukra összeállított harmincperces műsort édesanyjuk, édesapjuk ölében ülve hallgathatják, de ha úgy tartja kedvük, nyugodtan mászkálhatnak is a színpad előtt leterített szőnyegen. A családok kényelmét babakocsi-parkoló és pelenkázó helyiség szolgálja.

Jegyet csak a felnőtteknek kell váltani, gyerekek számára a belépés díjtalan.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!