Program


batarita/ÁRAMLÁS táncelőadás PREMIER
5

batarita/ÁRAMLÁS táncelőadás PREMIER

Yokohama, Komárom, Budapest, Dánszentmiklós, Mikebuda, Albertirsa, Ceglédbercel és Egerszólát tér-specifikus előadásai után, színházi premier az Eötvös10 – ben!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 6. péntek, 19:00

Az ember nem tud elengedni semmit.  …közben testrészeit (haját, körmét) vágja le.

Batarita azzal az alkotói szándékkal kezdett a koreográfusi munkájához, hogy szóra bírja a testemlékezetet. A darab ötletét egy thaiföldi, buddhista kolostorban való, rövid tartózkodásának élménye szülte. Gyengéd és alantas, spirituális és profán, ősi és kortárs mind megjelennek az alkotásában, melyet Hornyák Isty futurisztikus jelmeze tett gazdagabbá.

Koreográfia, tánc: Batarita          
Jelmez: Hornyák Isty                    
Zene: Montázs

Batarita koreográfus, táncos, rendező, a Magyar Táncművészeti Főiskola koreográfus szakán végzett, a Lengyelországban megrendezett XI. Nemzetközi Kortárs Táncfesztiválon elnyerte a legjobb koreográfus díját, majd sorra kapta meg alkotói ösztöndíjait Franciaországból, Ausztriából, Japánból, Koreából, Thaiföldről. 2009-ben rendezőként debütált a Magyar Állami Operaházban. 2016-ban megrendezte első filmjét. 2013-ban, életművéért megkapta a „Párhuzamos kultúráért” díjat.

Jegyár: 1500 Ft, diák, nyugdíjas, terézvárosi: 1200 Ft

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Támogatók: Érintéspont Művészeti Alapítvány, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!