Program


ARA MALIKIAN - The incredible world tour of violin

ARA MALIKIAN - The incredible world tour of violin

A hegedű legsokoldalúbb virtuóz fenegyereke először Magyarországon!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 29. péntek, 20:00

Ara Malikian koncert
THE INCREDIBLE WORLD TOUR OF VIOLIN
2018. június 29. (péntek) 20.00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A bejrúti születésű, spanyol hegedűművész, a világszerte ismert és minden korosztályban ünnepelt Ara Malikian világkörüli turnéjának második hullámában London, Párizs, Róma, Moszkva, Buenos Aires, Lima, Peking, Hongkong, Isztambul, Prága, Dubai és még 40 ország nagyvárosának neves koncerttermei után először lép fel Magyarországon, a Margitszigeten!

Malikian, ahogy első ránézésre sem egy klasszikus hegedűművész látszatát kelti, úgy előadóművészetében is kitűnik pályatársai közül: a színpadon egy pörgős rockzenészt meghazudtoló vehemenciával, energikus mozgással és hihetetlenül magával ragadó színpadi jelenléttel szögezi székéhez a hallgatóságot, miközben a legnagyobb klasszikus (virtuóz) zeneművek újszerű megszólaltatása mellett, egyedülálló módon ötvözi a cigány, a klezmer, a tango és a spanyol flamenco zenék világát és legfontosabb darabjait koncertjén.

Az izgalmas előadó hét tagú együttesével lép fel a Margitszigeti Nagyszínpadon, koncertjükön ötvözik a klasszikus és kortárs zenét: a hihetetlenül színes repertoárban olyan legendás zeneszerzők és művészek darabjaiból merít, mint Johann Sebastian Bach, David Bowie, a Led Zeppelin vagy éppen Paganini.
Ez a kivételes és egyszeri koncert minden zenekedvelő számára kihagyhatatlan élményt ígér!

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!