Program


Agárdi Popstrand - BIKINI, SKORPIÓ, B 52

Agárdi Popstrand - BIKINI, SKORPIÓ, B 52

Az AGÁRDI POPSTRANDON mindig stúdió minőségben szól a kiváló hangosítás, a 2.2 m magas színpadnak köszönhetően a zenészek „bokától látszanak” és szinte testközelben játszanak, mivel EMBERLÉPTÉKŰ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 19:00

A vidéken legrégebben működő – 40 éves!- agárdi szabadtéri színpad kínálata, minden évben kiválóan találkozik a 3 generációs közönségének az ÉRTÉKALAPÚ elvárásával és igényével. A Popstrand vendégeinek csak énekelni, tapsolni és táncolni „kell”, mivel a népszerű hely, minden mást biztosít: pl. normális és igényes műsort, kiváló minőségű hangosítást, magas színpadot, valamint szolid belépőjegy és ital árakat. Agárdon az a legfontosabb, hogy ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, mindenki érezze jól magát, a gyönyörű vízparti gyepszőnyeges természeti környezetben. Igen, a könnyen megközelíthető Popstrand színpad ünnepi rendezvénysorozata, egy nagyszerű koncert, tánc és kirándulás élmény!

Kapunyitás: 18 órakor
Program kezdés: 19 órától

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!