Program


A méltóság hangja - Boban Markovic Orkestar

A méltóság hangja - Boban Markovic Orkestar

Vendégművészek: Básits Branka, Borbély Mihály, Pápai Joci

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 4. csütörtök, 19:30

Boban Marković és zenekara számos zenei díj birtokosa, megannyi Kusturica-film zenei közreműködője, igazi multikulturális csemege. Hazánkban már többször vendégszerepelt kirobbanó sikerrel, most a Magyar Hospice Alapítvány javára ad jótékonysági estet. Az alapítvány ezzel a koncerttel köszönti az új évet, partnereit, támogatóit, barátait, mindazokat, akik velük együtt hisznek az élet méltóságában. Hagyományaikhoz híven ezúttal is különleges produkciót kínálnak: Boban Marković és zenekara mellett magyar művészek teszik felejthetetlenné az estét. Az Alapítvány 1991 óta végzi a gyógyíthatatlan betegek ápolását, támogatja családtagjaikat, arra törekedve, hogy a társadalom számára is elfogadottá, természetessé tegye az odafordulást embertársaink felé.

Rendező: Magyar Hospice Alapítvány

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!