Program


85+85 - Fekete György belsőépítész, iparművész mozaik-kollázs kiállítása

85+85 - Fekete György belsőépítész, iparművész mozaik-kollázs kiállítása

Fekete György belsőépítész, iparművész mozaik-kollázs kiállítása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az ismert belsőépítész, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, belsőépítészeti tervezői életművének befejezése után egy speciális, másutt ismeretlen mozaik-kollázs technikát fejlesztett ki, ami anyagában a különböző fafajták belső tulajdonságainak, vizuális megjelenítésének felfedezésén alapul.

Az alkotások elemeinek struktúrájába komponálja bele személyes fotó, fém, ékszer és szerszám emlékeit. A kiállítás 85 kompozíciót mutat be a szerző 85. születésnapján.

A kiállítás 2017. szeptember 29. és november 26. között látogatható.

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!